Beach Body 6 viikon kuntosalitreeni

#trainlikeachampion

Price 99€

BEACH BODY – 6 VIIKON KUNTOSALITREENI

Ymmärrän, että aloittaminen on vaikeaa. Se johtuu siitä, että kukaan ei ole tullut sanomaan sulle, mitä pitää tehdä. Me ollaan karsittu kaikki ylimääräinen pois ja jätetty 6 viikon Beach Body-valmennukseen vain tärkeimmät asiat, jotka sä tarvitset onnistumiseen.

Onnistumisen resepti rakentuu neljästä ainesosasta:
1. Motivaatio – Miksi haluat voida paremmmin?
2. Palautuminen – Nuku riittävästi 7-9 h joka yö.
3. Ravinto – Syö rennosti ja monipuolisesti.
4. Liikunta – Treenaa säännöllisesti.

Motivaation löydyttyä ymmärrät, miksi sä haluat ottaa itseäsi niskasta kiinni ja huolehtia itsestäsi. Ihmisten on helppo tehdä asioita, kun he osaavat perustella ne itselleen. Vaikeina hetkinä tämä vaatii itsekuria ja rutiineiden suorittamista. Kaikki vaivannäkö palkitaan lopussa.

Palautuminen on tärkein asia, johon voit kiinnittää huomiota voidaksesi paremmin. Edellisen yön uni määrittelee, millainen seuraavasta päivästä tulee. Uni tykkää rutiineista. Pyri aina heräämään ja menemään nukkumaan samaan aikaan.

Ravinto on jokaiselle henkilökohtainen asia. Tärkeintä on toteuttaa sitä tavalla, joka sopii sulle parhaiten. Apua saat meidän helpoista ja nopeista Meal of a Champion-resepteistä. Kaikki reseptit on tehty maksimissaan kuudesta ainesosasta ja jokainen kotikokki osaa varmasti loihtia näistä herkulliset sapuskat itselleen.

Liikunta tähtää Beach Body-valmennuksessa lihasmassan, voiman ja kunnon kasvatukseen. Treenejä on yhteensä 6 kertaa viikossa. Treenit koostuvat lihaskuntoharjoittelusta kuntosalilla ja aerobisen tehontuoton treeneistä. Kuntosalilla treenataan 4 kertaa viikossa (2 erilaista yläkropan treeniä ja 2 erilaista alakropan treeniä). Aerobisen tehontuoton treenejä tehdään 2 kertaa viikossa ja ne ovat ns. ”vetoharjoittelua” juosten, pyöräillen tai crosstrainerilla. Tämä tarkoittaa sitä, että ensin tehdään esimerkiksi 2 minuutin tehokkaampi ”veto”, jota seuraa 4 minuuttia kevyttä liikkumista. Ohjelma vaihtuu täysin uuteen 3 viikon treenin jälkeen.

Mä takaan henkilökohtaisesti, että sä tuut saamaan tulosta. Oon sun mukana koko valmennuksen ajan. Tää on yksi niitä elämän tienristeyksiä, jossa sä haluat tehdä oikean ratkaisun.
Aloita valmennus tänään. Mä autan sua valloittamaan jäävuoren.

Lue lisää aiheesta Meal of a Champion -kirjasta.

Osta tästä

Lisää painosi alkaneelle viikolle:
Oma sivu →